Terug naar overzicht
  • Development
  • Website

Van idee naar realisatie

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw website zowel te ontwerpen als te bouwen. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij gebruiken scripting om websites te bouwen en om deze te voorzien van verschillende functies. Een aantal scripts die wij hiervoor gebruiken zijn CSS, HTML en JavaScript.

"Zorg ervoor dat je gebruik maakt van een cache-plugin op je website en dat je jouw afbeeldingen comprimeert. Dit zorgt voor kortere laadtijden."

Een sterke eerste indruk

We hoeven je vast niet te vertellen dat de eerste indruk ontzettend belangrijk is. Om een goede eerste indruk achter te laten is een uitstekend functionerende website essentieel. Jouw website moet uitstralen waar jij met je bedrijf voor staat. Wij zorgen voor een op maat gemaakte website waarmee jij écht indruk maakt op je doelgroep en opvalt tussen je concurrenten.

Eenvoudig en snel aanpassen

Wij bouwen jouw website met WordPress. Hierdoor kunnen wij, maar ook jijzelf, aanpassing doorvoeren op de website. Dit wil zeggen dat jij zelfs zonder technische kennis dingen aan kan passen. Wel zo handig! Bij de oplevering leggen we je precies uit hoe alles werkt zodat je er zelf mee aan de slag kan.

Onze supervette projecten