Terug naar overzicht
  • Marketing
  • Zoekmachine adverteren (SEA)

Google is niet meer weg te denken

Meer dan 90% van de klanten gebruikt Google om diensten, producten en informatie op te zoeken. Wij beschikken over specialisten die op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die Google jouw bedrijf te bieden heeft.

"Ruim 90% van de mensen gebruikt Google om diensten, producten of informatie op te zoeken. Google biedt dan ook ontzettend veel kansen voor jouw bedrijf. Zonde als je hier geen gebruik van maakt. Onze specialisten vertellen je er alles over!"

Google Ads

Met Google Ads (voorheen Google Adwords) zorg je ervoor dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Search of Google Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Met Google Search Advertenties richten wij onze pijlen op de doelgroep die al de intentie heeft om gebruik te maken van een bepaalde dienst of een bepaald product. Door advertenties te creëren die het beste aansluiten op de zoekopdracht die men heeft ingevuld zorgen we voor een hoog doorklikpercentage.

Google Display Advertenties

Met Display Advertising targeten wij ons op de doelgroep met een ‘latente behoefte’ tegenover het product of de dienst. Wij maken geanimeerde banners. Deze worden zichtbaar op websites die jouw doelgroep bezoekt. We meten de effecten en maken zo de advertentie zo effectief mogelijk. Dat maakt impact.

Onze supervette projecten