Terug naar overzicht
  • Marketing
  • Marketing automation

Meetbare resultaten

Wij koppelen marketing automation aan de registratie van conversie en verkoop in bijvoorbeeld een CRM-systeem. Hierdoor kunnen we precies zien welke acties en kanalen hebben geleid tot resultaat. Aan de hand van deze gegevens kan jij aanpassingen doorvoeren. Vroeger was deze data volledig anoniem. Nu zien we precies wie welke online reis heeft afgelegd.

"Met marketing automation is het mogelijk correct te communiceren tegen de juiste doelgroep. En dit op het juiste moment met een sterke boodschap."

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van marketing automation zijn eindeloos. Hierdoor kan je er veel tijd aan kwijt zijn. Daarom onderzoeken wij welke oplossingen het beste werken voor jouw bedrijf. Zo bespaar je niet alleen een hoop tijd, maar je kan er ook het beste resultaat mee realiseren.

Content marketing

Om marketing automation succesvol te maken is content marketing essentieel. Waardevolle content is enorm belangrijk. Hierdoor ziet de doelgroep dat jij hen kan helpen bij de oplossing die zij zoeken. Ons doel is simpel. Een bezoeker omzetten in een lead en een eenmalige klant omzetten naar een loyale klant. Dat maakt impact.

Onze supervette projecten