Terug naar home

Onze partners

Wij zijn Impact Media Concepts. Een gezellige, actieve, jonge club van fanatieke marketing communicatie professionals. Je kunt ons zien als de online afdeling waarbij wij klanten ondersteunen met allerlei marketing activiteiten zodat zij in contact komen met hun potentiële nieuwe klanten.

Trengo partnership

Communiceer met klanten via hun favoriete kanalen. Alle communicatiekanalen in één overzicht. Al de kanalen van je klantenservice in een oogopslag. Email, WhatsApp Business, Live Chat — noem het maar op. Overtref klantverwachtingen door altijd precies te weten wat er speelt.

Ontdek Trengo, het omnichannel communicatie platform dat al je kanalen combineert in één overzicht. Maak klantcommunicatie makkelijk.

Partner website

Leadinfo partnership

Over de hele wereld liggen kansen voor het grijpen. Deze kansen worden met beide handen aangegrepen door ambitieuze en vastberaden winnaars zoals jij. Jij bent degene die we in gedachten hadden toen we met Leadinfo begonnen. De leadgeneratie software van Leadinfo geeft meer en betere leads dan alle andere concurrerende software. Leadinfo heeft de beste leadgeneratie software voor winnaars die weten hoe ze moeten groeien.

Partner website

TradeTracker partnership

TradeTracker is dé affiliate marketing partner wereldwijd. Van gevestigde internationals tot lokale ondernemers. TradeTracker werkt samen voor het optimale resultaat.

Partner website

Semrush partnership

SEMrush is een search engine data tool. Het is samen met Moz en Ahrefs mogelijk de meest bekende tool op dit gebied. SEMrush is software die jouw website meet op punten zoals zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en zoekmachine adverteren.Dit doen ze voor jouw website, maar dan in vergelijking met de websites van je concurrentie. Dat geeft jou de mogelijkheid om je eigen website beter zichtbaar te maken én de concurrerende websites achter je te laten.

Partner website

Microsoft advertising certified professional partnership

Het Certified Professional-programma van Microsoft helpt bedrijfseigenaren hun bedrijf te laten groeien en individuen die het beheer van hun Microsoft Ads-campagnes willen verbeteren.

Partner website

Channable partnership

Uit welke sector je ook komt, mode, electronica, interieur, of sport, Channable kan ook in jouw voordeel werken! Verbeter de zichtbaarheid van je producten op verschillende online verkoopkanalen en bereik een nieuw publiek. Met Channable maak je in een handomdraai een koppeling met vele verschillende verkoop- en advertentiekanalen. Beheer je advertenties en bestellingen vanaf één plek en houd de prestaties van je producten bij!

Partner website

Mailchimp partnership

Mailchimp is een veelgebruikte e-mailmarketing software en dat komt mede door koppelingen. Hiermee krijg je meer inzicht op resultaten van e-mailcampagnes. Zo kun je bijvoorbeeld precies in Google Analytics zien in welke mate jouw doelgroep via een e-mail naar een specifieke website pagina is gegaan.

Partner website

Google Partner partnership

Google Partners is een marketingprogramma voor reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Het Google Partners-programma is actief in meer dan 60 landen en is beschikbaar in 43 talen.

Het Google Partners-programma werd in 2013 gelanceerd om partners de tools, middelen en support te bieden waarmee ze kunnen groeien en adverteerders succesvol kunnen zijn. Sindsdien zijn tienduizenden bedrijven wereldwijd lid geworden van het programma. We werken dagelijks nauw met hen samen zodat ze onze producten en oplossingen optimaal kunnen benutten.

We lanceren het nieuwe Google Partners-programma in februari 2022. Als u de Partner- of Premier Partner-badge vóór februari 2022 heeft verdiend, kunt u uw badgestatus behouden totdat het programma wordt gelanceerd. We hebben onze vereisten geüpdatet, zodat ze transparanter zijn en u meer controle heeft. In juni 2021 krijgen partners die voldoen aan de nieuwe vereisten, toegang tot de nieuwe Google Partner-badge.

Partner website