fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen


SEO – Zoekmachine Optimalisatie

Je wilt bovenaan komen te staan in de zoekresultaten van Google en de klant een aantrekkelijke dienst of product aanbieden. Met search engine optimalisation (SEO) zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online altijd goed vindbaar is.

Zet google slim en effectief in voor jouw merk
Naar de top van Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Jouw dienst of product kan nog zo gewild zijn, maar als de klant je niet kan vinden heb je daar helemaal niets aan. Door zoekmachine optimalisatie in te zetten zorgen we ervoor dat jouw website of shop hoger in de google search resultaten komt te staan. Op basis van zoekwoordenonderzoek verzorgen we sterke content die scoort. Het gaat niet alleen om de teksten op jouw website, maar ook om wat de klant ziet wanneer jouw website bovenaan komt in de zoekresultaten. SEO bestaat uit 4 pilaren: Techniek, Content, Linkbuilding en User Experience. De perfecte verhouding tussen deze pilaren zorgt ervoor dat jij beter vindbaar wordt in de zoekmachines.

De website check – jouw startpunt voor SEO en SEA

Iedere website is anders. De ene is net nieuw en de andere staat al meerdere jaartjes. Een website staat niet stil en Google ook niet. Hierdoor blijven de regels van Google veranderen, waardoor jouw website mogelijk niet meer bovenaan staat (en die van je concurrent wel). Met een website APK checken we jouw website en of deze nog voldoet aan de huidige metingen van Google. We kijken of je pagina’s goed geindexeerd zijn, of ze responsive zijn en vooral mobile-proof, of je afbeeldingen geoptimaliseerd zijn voor Google en nog meer. Op deze manier weet jij waar je website staat en geven wij advies over hoe jij bovenaan kunt komen op Google.

KEI HARD
IMPACT MAKEN

We gaan samen verschillende stappen doorlopen.
Zo weet jij precies wat er gebeurt in welke fase.

1. Nulmeting

We scannen je website en kijken of het technisch allemaal goed zit. Staan de meta descriptions goed, zijn de juiste zoekwoorden in de teksten verwerkt, staan alle kopjes goed en kan de bezoeker alle essentiële informatie terugvinden op de website? Allemaal voor een optimale website.

2. Koppelen Google Analytics

Meten is weten. Daarom koppelen we Google Analytics aan je Ads account. Zo maken wij resultaten inzichtelijk.

3. Zoekwoorden Onderzoek & Advies

Na uitgebreid zoekwoorden onderzoek kijken wij welke woorden de meeste potentie hebben. Wat zijn populaire woorden? Wat doet de concurrentie? En hoe kunnen we hen het beste voor zijn. Wij zoeken het voor jullie uit!

4. Linkbuilding

Net als bedrijven presteren websites beter door te netwerken. Wij helpen je met het activeren en invoeren van interne en externe links. Zo krijgt jouw website een hogere linkwaarde.

5. Website optimalisatie

Op basis van de zoekwoorden die we samen geselecteerd hebben, schrijven wij vernieuwde teksten die de SEO waarde verhogen. Zo wordt jouw website perfect vindbaar.

6. Maandelijkse rapportage & Optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Google Ads Adwords
Google analytics logo
Google mijn bedrijf my business
Google Search Console

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Sander Kuipers Google specialist
Maak kennis met Sander
Onze Google specialist laat je zien hoe jij jouw website of webshop kunt verbeteren door Google in te zetten.

Sander is onze Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!