Terug naar overzicht

Nooit meer zonder inspiratie met dé inhaakkalender voor 2024 

Weet je soms ook niet meer waar je die creatieve content vandaan moet toveren? Geen zorgen, wij hebben dé oplossing voor je: onze gloednieuwe inhaakkalender voor 2024. Zo zit jij nooit meer zonder inspiratie.

Spring snel naar:

  Benieuwd? Download de inhaakkalender nu gratis!

  Waarom deze inhaakkalender voor 2024? 

  Je kent het wel. Je staart urenlang naar een leeg scherm hopende dat je opeens op een creatief idee komt voor je social mediakanalen. Niets is frustrerender dan dat. Maar wat als je deze leegte kunt vullen met een bron van inspiratie? Onze inhaakkalender voor 2024 zit propvol met feestdagen, gekke vieringen en trending momenten waarop jij moeiteloos kunt inhaken. Zo kom je nooit meer zonder inspiratie voor je social mediakanalen te zitten. 

  Hoe gebruik je dé inhaakkalender voor 2024? 

  Hoe je ‘m gebruikt? Simpel! We leggen het je uit aan de hand van enkele simpele stappen. 

  Stap 1: Download de gratis inhaakkalender 

  De eerste stap is simpel. Download hier de inhaakkalender voor 2024. Sla hem op je bureaublad op of print hem uit. Deze inhaakkalender ga je het hele jaar nodig hebben. 

  Stap 2: Check de data 

  Bekijk per maand op welke dagen je zou willen inhaken. Op de kalender ontdek je welke dagen er in de schijnwerpers staan. Van nationale muziekdag tot gekke feestdagen waarvan je het bestaan niet eens wist. Wij hebben het voor jou op een rijtje gezet. Rechts naast de kalender heb je ook nog de mogelijkheid om notities te maken. Noteer hier al je ideeën. 

  Stap 3: Plan je content 

  Zie je een dag die perfect past bij jouw merk of bedrijf? Plan dan vooruit. Creëer content die inspeelt op actualiteit en laat zien dat jij up-to-date bent. 

  Hoe zorg je voor een interactieve post? 

  Heb jij een selectie gemaakt van geschikte inhaakmomenten voor 2024? Dan is het tijd om een goede post te maken. Denk na over het beeld dat je laat zien en welke tekst je hierbij plaatst. Betrokkenheid is een belangrijke meetfactor op social media. Door interactie te creëren met je content, kun je de betrokkenheid bij je doelgroep verhogen. 

  Bedenk bijvoorbeeld een stelling, maak een quiz of zorg voor grappige content waar jouw doelgroep direct iets aan heeft. Luister naar je doelgroep, ontdek wat er speelt en haak hierop in. Focus jij je op een trending onderwerp? Dan zijn er vaak veel mensen die er iets van vinden en zo kan jij meer interactie creëren. 

  Blijf consistent posten op social media 

  Een van de grootste uitdagingen op het gebied van social media is consistentie. De meeste ondernemers die zelf hun social mediakanalen bijhouden doen dit enorm goed, tot het moment komt dat het te druk wordt. Er wordt steeds minder vaak content geplaatst omdat andere werkzaamheden voorrang krijgen. Zonde! Want ook wanneer jij het druk hebt, moet je zichtbaar blijven op de socials. Anders komen potentiële klanten jouw bedrijf ook niet tegen. 

  Met de inhaakkalender kun je vooraf een selectie maken in de dagen die voor jou interessant zijn. Je kunt nu al beginnen met het creëren van deze content. Op die manier kun je voor een heel jaar aan posts inplannen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je tussendoor ook nog berichten plaats over actuele zaken die binnen het bedrijf gebeuren, maar de basis staat dan al! 

  Ontvang jouw gratis inhaakkalender van 2024 

  Ben jij benieuwd geworden naar dé inhaakkalender voor 2024? En wil je weten welke inhaakmomenten er allemaal zijn? Download dan nu gratis de inhaakkalender! Laat je inspireren en val op met jouw social media.