fbpx

Maak kennis met Pleun

Pleun schrijft knallende content voor verschillende platformen, websites en de social media kanalen. Ook is ze in voor een potje voetbal of het vieren van een feestje. Wil je weten wat ze nog meer uitspookt op kantoor en daarbuiten? In deze blog vertelt Pleun er meer over.

Hoe gaaf is het om content te maken voor zoveel diverse bedrijven!

Tijdens mijn opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen ben ik er achter gekomen dat ik teksten schrijven het aller tofste vind om te doen. Tijdens mijn stages bij twee verschillende theaters (de Hofnar en de Schalm) heb ik veel met tekst mogen doen zoals webteksten, persberichten, e-mails, social media en blogs. Het schrijven van webteksten vind ik het meest interessantst. Ook het bedenken van nieuwe social media content vind ik erg leuk! Nu krijg ik bij Impact de kans om voor verschillende soorten bedrijven content te schrijven en niet voor maar één bedrijf. Zo kan ik me elke keer verdiepen in verschillende soorten klanten en zo ook meer te kunnen leren over de verschillende branches.

Op stap, een dagje weg en een balletje trappen

In mijn vrije tijd houd ik ervan om uit te gaan met vriendinnen, samen te stappen, uit eten te gaan of een leuk dagje weg te plannen. Verder heb ik zeven jaar gevoetbald en dit is nog altijd een hobby van me. Door mijn stages bij de theaters ben ik me ook gaan verdiepen in theatervoorstellingen. Het liefst ga ik naar een cabaretvoorstelling of een goed toneelstuk, maar eigenlijk kan ik genieten van bijna elke voorstelling. Door de komst van corona zijn deze bezigheden natuurlijk iets aangepast en hoop ik zo snel mogelijk weer mijn hobby’s op de oude manier te kunnen uitvoeren.