Terug naar overzicht

Website bouwer nodig?

Heb je een nieuwe website nodig of moet de huidige website geoptimaliseerd worden om een beter resultaat te halen? Dan ben je bij Impact Media concepts aan het juiste adres!

Spring snel naar:

  Ben jij op zoek naar een website bouwer? Heb je een nieuwe site nodig of moet de huidige website geoptimaliseerd worden om een beter resultaat te halen? Wij bouwen een knallende website met een webdesign dat precies naar jouw wens is en ervoor zorgt dat jouw doelgroep in contact komt met jou. Dat maakt impact!

  1. Website optimalisatie

  Betere klantbeleving en verhoogde sales
  Door samen te werken optimaliseren we de site voor betere klantbeleving en verhoogde sales. Daarbij kijken we vanuit de ogen van de klant en gaan we na welke klantreis (costumor journey) de klant helemaal maakt. Van de oriëntatiefase tot aan de aankoop van je product of dienst. Hierdoor krijgt iedere klant een optimale websitebeleving. Onze website bouwer bouwt een sterke website die ook nog is goed vindbaar is in Google. Want een mooi webdesign maken is één ding, maar er moet ook gezorgd worden voor een goede vindbaarheid van je website. Wij denken graag met je mee hoe we met jouw website echt impact kunnen maken.

  2. Responsive website bouwer

  Ook op mobiele apparaten goed leesbaar
  Bijna 80% van de Nederlanders heeft een smartphone en ruim 60% is in het bezit van een tablet. Je website wordt dus ook steeds meer bezocht door mobiele bezoekers. Doordat onze website bouwer een website responsive bouwt zorgt hij ervoor dat jouw website op alle apparaten goed wordt weergegeven. Dit is natuurlijk erg belangrijk. De bezoekerspercentages vanaf tablets en smartphones blijven stijgen. Hoe kleiner het scherm is, hoe lastiger het wordt om jouw ‘grote website’ te laten zien. Door de website volledig aan te passen aan het schermformaat van het apparaat, wordt de inhoud van jouw website ook beter leesbaar. Wel zo fijn voor alle mobiele bezoekers!

  3. Website laten maken

  Een website waarmee je écht Impact maakt
  Wij bij Impact Media Concepts hebben alle kennis en ervaring in huis om voor jouw merk een prachtige website te bouwen. Onze website bouwer werkt aan een prachtige website die perfect aansluit op jouw wensen en er tevens voor zorgt dat je doelgroep met jouw merk in contact komt. Daarnaast wordt jouw website beter vindbaar. Door de juiste woorden te gebruiken zal jij hoger scoren in de Google ranking. Wil je nu meer weten over onze werkwijze? Of ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en kom eens langs voor een kopje koffie!