Terug naar overzicht

Content marketing

Met content marketing zorg je ervoor dat jouw doelgroep in contact komt met alle waardevolle content. Verassende en unieke content die opvalt tussen die van jouw concurrenten!

Spring snel naar:

  Bij content marketing zorg je dat jouw doelgroep in contact komt met alle waardevolle content. Verrassende content die opvalt tussen je concurrenten. Wij helpen bij de ontwikkeling van goede content en een content strategie die perfect bij jouw bedrijf past. Daarmee bouw je een band op en bind je klanten.

  1. Met content marketing versterk je de relatie met je doelgroep

  Waardevolle content
  Met uitstekende content marketing kun je de relatie met je doelgroep versterken en actief een klantenkring opbouwen. Dit komt omdat je content maakt die perfect aansluit bij de interesses van de doelgroep. Geen enorme hoeveelheid aan passieve reclame, maar juist zoeken naar de waardevolle content die interactie en een blijvende indruk achterlaat. Dat zorgt alleen al dat je je merkreputatie verbeterd en dat de mond-tot-mond reclame toeneemt. Met de juiste content marketing wordt jouw merkwaarde versterkt. Daar doe je het toch voor!

   

  2. Wat zijn de voordelen van content marketing?

  Positieve invloed op conversies en naamsbekendheid
  Content marketing heeft dus enorm veel voordelen voor jouw bedrijf. Wij hebben de voordelen even op een rijtje gezet:

  • Content marketing heeft een positieve invloed op je conversies en naamsbekendheid.
  • Je bedrijf zal lang profiteren van de investering in content marketing. Met goede content en het actief blijven op de social media zorg je voor meer klanttevredenheid. Op deze manier kan je ook bouwen aan een lange termijn relatie met je klanten. Goed voor in de toekomst dus!
  • Content marketing draagt bij aan een betere online vindbaarheid. Door de juiste woorden te gebruiken in je content kom jij hoger te staan in de Google ranking.
  • Met goede content marketing creëer je meer brand awareness. De doelgroep krijgt meer vertrouwen in je merk.

  3. Doordachte social media strategie van Impact

  Kom eens langs voor een kopje koffie!
  Wil jij heel graag social media inzetten voor jouw bedrijf, maar weet je (nog) niet hoe of kost het je teveel tijd? Wij nemen het graag voor je over. Met een doordachte content strategie zorgen we voor een goede inzet van je Facebook, Twitter, Linkedin, TikTok en Instagram. Zo laten we iedere doelgroep kennis maken met jouw bedrijf. Met ieder kanaal op een eigen manier, maar in jouw stijl. Neem gerust contact met ons op en kom eens langs voor een kopje koffie!