Terug naar overzicht

Website laten maken voor jouw bedrijf in Eindhoven

Daar zit je dan. Wekenlang gewerkt aan een gloednieuwe website. En wat heeft het je opgeleverd? Je hebt weinig websiteverkeer en de aanvragen lopen nog steeds niet binnen. Waar is het misgegaan?

 

Straal uit wie je bent, maak jezelf online beter vindbaar en zorg dat jouw website er op ieder device fantastisch uitziet. Creëer een website die bezoekers écht overhaalt om over te gaan tot een aankoop of contactopname. In dit artikel ontdek je hoe je dit voor elkaar krijgt.

Spring snel naar:

  1. Een nieuwe website laten maken: zo zorg je voor een betere klantbeleving en verhoogde sales

  Een professionele website laten maken kan bij verschillende partijen. Dit wil niet zeggen dat je jouw budget zomaar bij een willekeurige partij moet neerleggen. Is jouw bedrijf in Eindhoven toe aan een nieuwe website? Of is er nog helemaal geen website? Dan kunnen wij jou helpen! Impact Media Concepts is gevestigd op enkele kilometers afstand van Eindhoven, namelijk in Nuenen!

  Het is voor ons belangrijk om te weten wat het doel is van jouw website. Zo kan het zijn dat jij beter gevonden wil worden door klanten die specifiek in- en rondom Eindhoven wonen of dat bezoekers vaker contact met je opnemen. Wil jij met een professioneel visitekaartjes bezoekers écht overhalen om over te gaan tot een aankoop of contactopname? Of wil jij bezoekers via jouw website goed kunnen informeren waardoor je een hogere klanttevredenheid realiseert? Dan kunnen wij daar rekening mee houden tijdens het maken van jouw website.

  Door samen te werken optimaliseren wij jouw website om een betere klantbeleving en verhoogde sales te realiseren. Hierbij kijken we niet alleen naar de doelen van jouw onderneming in Eindhoven maar ook vanuit het oogpunt van de klant. We gaan na welke klantreis (customer journey) de klant aflegt. Van de oriëntatiefase tot de aankoop van je product of dienst. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedere klant de optimale klantbeleving ervaart.

  webdesign Techwood

  2. Een sterke website laten maken voor jouw bedrijf in Eindhoven die ook nog eens goed vindbaar is

  Wat heb je aan een professionele en mooie website wanneer de klant deze niet kan vinden? Dan heb je al die tijd en moeite voor niets gestoken in het maken van een website. Wil jij een mooie, professionele website laten maken die ook nog eens goed vindbaar is in de zoekmachines? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben SEO specialisten en copywriters in huis die unieke content schrijven die niet alleen uniek is, maar ook nog eens goed scoort in Google. We kijken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website en passen hier de content op aan. Wil jij vindbaar zijn voor (potentiële) klanten die specifiek in de omgeving van Eindhoven wonen? Dan kunnen wij de content zo optimaliseren waardoor juist die mensen sneller terecht komen bij jouw website.

  Er zijn meer zaken van belang om jouw website hoger te laten scoren in Google dan alleen het schrijven van goede content. Wil jij een website laten maken die goed vindbaar is? Dan moet je jezelf ook bezighouden met zaken als linkbuilding en zoekmachine marketing. Toch kun je alleen al met het laten maken van een website door Impact Media Concepts een goede positie bereiken in Google. Wij zorgen namelijk voor een goede sitestructuur, een responsive website en de juiste laadsnelheid. Wil jij graag kennis maken met ons om de verschillende mogelijkheden door te nemen, maar ben je niet in de gelegenheid om vanuit Eindhoven naar ons kantoor in Nuenen te reizen? Dan kunnen wij natuurlijk ook altijd naar jouw bedrijf in Eindhoven toekomen!

  3. Een responsive website laten maken voor jouw onderneming in Eindhoven

  Tegenwoordig komt een steeds groter gedeelte van jouw websitebezoekers binnen via een tablet of smartphone. In dit percentage blijft een stijgende lijn zitten waardoor een responsive website haast niet meer weg te denken is. Jouw website moet er op elk device goed uitzien. Een responsive website draagt niet alleen bij aan de gebruiksvriendelijkheid maar ook Google beloont jou hiervoor. Een belangrijke Google ranking factor is dan ook het hebben van een responsive website. Hoe kleiner het scherm is, hoe lastiger het wordt om jouw ‘grote website’ te laten zien. Wil jij een website laten maken door Impact Media Concepts? Dan zorgen wij ervoor dat het verhaal dat jij wil uitdragen met jouw bedrijf in Eindhoven op elk device goed wordt overgebracht.

  4. Hoe snel en veilig is jouw website?

  Je kent het wel: je komt op een website terecht waarbij je na iedere klik ontzettend lang moet wachten tot de volgende pagina verschijnt. Vindt een bezoeker binnen enkele seconden niet de informatie waarna hij op zoek was? Dan zal hij deze wegklikken en naar de website van de concurrent gaan. Zonde! Wil jij een goede website laten maken voor jouw bedrijf in Eindhoven? Dan is het belangrijk om jouw website niet alleen responsive maar ook snel te maken. Dit doe je door onder andere afbeeldingen te comprimeren, niet te veel plug-ins in te schakelen en gebruik te maken van caching.

  Wil jij meer weten over het belang van de snelheid van jouw website? Lees dan onze blog: ‘Dit is waarom jouw website snelheid in 2022 belangrijker is dan ooit‘.

  Daarnaast is het van belang om een veilige website te laten maken voor jouw bedrijf in Eindhoven. Weet jij waar dat slotje voor staat naast de naam van jouw website? Dit betekent dat de website gebruik maakt van een beveiligde HTTPS-verbinding. Wil jij een website laten maken met nieuwe content? Dan is HTTPS met een bijbehorend SSL-certificaat noodzakelijk! Wil jij veel bestaande content overzetten naar HTTPS? Dan is dit een ingewikkelde klus. Onze specialisten hebben ook hiervoor de nodige ervaring!

  5. Wat kost het om een website te laten maken voor een bedrijf in Eindhoven?

  Dit is een vraag die wij regelmatig ontvangen van bedrijven in Eindhoven die een website willen laten maken. De meeste bedrijven willen een goedkope website laten maken die professioneel is en optimaal werkt. Veel websitebouwers adverteren met hele aantrekkelijke ‘vanaf-prijzen’, terwijl het totaalbedrag in de meeste gevallen vele malen hoger uitvallen. Wij luisteren eerst naar jouw idee en baseren daar een bepaalde prijs op. Hoeveel pagina’s moet jouw website hebben? Hoeveel lay-outs wil je laten ontwerpen? Wil jij een website laten maken die in meerdere talen beschikbaar is? Samen maken we afspraken waarop we de totaalprijs baseren. Wil jij een kostenindicatie voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op!

  6. Een website laten maken voor jouw bedrijf in Eindhoven die écht Impact maakt!

  Ben jij op zoek naar een specialist om jouw website te laten maken? Dan ben je bij Impact Media Concepts aan het juiste adres. Impact Media Concepts is namelijk het media- en marketingbureau waar kennis en creativiteit worden omgezet in onder andere prachtige websites. We zijn een actieve, jonge club van fanatieke marketing communicatie professionals. Wil jij een website laten maken die écht Impact maakt? Neem dan vandaag nog contact met ons op en kom eens langs voor een kopje koffie. Wie weet gaan wij binnenkort aan de slag met het maken van jouw website! Ons kantoor is gevestigd in Nuenen. Ben jij niet in de gelegenheid om vanuit Eindhoven naar ons kantoor te reizen? Dan kunnen wij natuurlijk altijd naar jou toekomen!

  Wil jij weten of jouw huidige website toe is aan vernieuwing? Lees dan hier de 6 signalen waaruit blijkt dat het tijd is voor een nieuwe website!