Terug naar overzicht

Webshop laten maken

Een webshop laten maken die niet alleen mooi, maar ook conversiegericht en gebruiksvriendelijk is? Daar vertellen we je graag meer over.

Spring snel naar:

  Wil jij jouw producten online gaan verkopen? Dan kan een professionele webshop natuurlijk niet ontbreken. Je wil zo veel mogelijk producten verkopen met een goed vindbare, snelle en gebruiksvriendelijke webshop. En precies daarmee kunnen wij jou helpen. Hoe wij jouw webshop mooi, maar tegelijkertijd ook conversiegericht maken? Daar vertellen we je graag meer over.

  Maak hét verschil door een professionele webshop te laten maken

  Wij werken niet met standaard thema’s en templates. Onze webshops zijn uniek en altijd op maat gemaakt. Wij gaan graag het gesprek met je aan over jouw bedrijf. Wie ben je en waar sta je voor? Door betrokken te zijn met jouw bedrijf kunnen wij alles uit jouw webshop halen. Een uitstekende service, heldere afspraken en een prettige samenwerking. Dat is wat je van ons kunt verwachten.

  Jouw concurrent zit niet stil. Wil jij jouw concurrenten toch een stapje voor blijven? Dan moet je er alles uithalen wat erin zit? Dit gaat niet met een trage webshop die niet verkoopt. Jouw webshop moet uniek, tijdloos, gebruiksvriendelijk én responsive zijn. Alleen op die manier kun jij écht verkopen gaan realiseren.

  kantoormeubelbaron_klantcase

  Onze webshops zijn altijd…

  …responsive

  Tegenwoordig komt een steeds groter gedeelte van jouw websitebezoekers binnen via hun smartphone. Daarom is het belangrijk om een responsive webshop te laten maken. Zo ziet jouw webshop er op ieder device fantastisch uit. Een responsive webshop draagt niet alleen bij aan de gebruiksvriendelijkheid, maar ook Google beloont jou hiervoor. Impact Media Concepts zorgt ervoor dat jouw verhaal op ieder scherm op de juiste manier wordt overgebracht.

  …volgens de richtlijnen van Google

  Een professionele webshop is snel en technisch in orde. Op die manier zorgen wij ervoor dat jouw webshop voldoet aan de kwaliteitseisen van Google. Dit is dé basis voor jouw online vindbaarheid. Want wat heb je aan een webshop als jouw doelgroep je niet kan vinden?

  …eenvoudig zelf te beheren

  Wil jij een webshop laten maken bij Impact Media Concepts? Dan wordt er gebruik gemaakt van het CMS-systeem WordPress. Hiermee is jouw webshop klaar voor de toekomst. Je kunt namelijk eenvoudig zelf producten toevoegen en afbeeldingen wijzigen. Hier geven wij jou een duidelijke uitleg over, maar wij kunnen dit uiteraard ook voor jou doen.

  …een professioneel design

  Wij zetten jouw merk in de spotlight met een unieke en professionele uitstraling van jouw webshop. Dit zorgt voor herkenbaarheid en je onderscheidt jezelf van de concurrentie. Met design en vormgeving beïnvloed je hoe je doelgroep een product ziet. Design stuurt ons en beïnvloed of we ons aangetrokken voelen tot een bedrijf. Daarom realiseren wij een knallend design waar jouw doelgroep niet omheen kan. Mensen verliefd laten worden op jouw merk. Dat is ons doel.

  …niet alleen mooi, maar ook conversiegericht en gebruiksvriendelijk

  Een uitstraling die perfect past bij jouw bedrijf is belangrijk, maar een webshop moet ook gebruiksvriendelijk en conversiegericht zijn. Het doel is immers om zo veel mogelijk producten te verkopen. Daarom kijken we tijdens het bouwen van jouw webwinkel ook vanuit de ogen van de klant. Welke klantreis (customer journey) legt de klant af? Van de oriëntatiefase tot de aankoop. Hier houden wij rekening mee tijdens het ontwerpen van jouw webshop.

  Een webshop laten maken in 5 stappen

  Een website laten maken door Impact Media Concepts? Dat kan! Wij leggen graag aan je uit hoe wij te werk gaan. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten. Wij starten namelijk niet zomaar met het bouwen van een webwinkel. Hier gaan heel wat stappen aan vooraf. Hieronder vind je in een notendop hoe het proces eruitziet.

  Stap 1: Jouw wensen van A tot Z doornemen

  Voordat we ook maar één ding op papier zetten gaan we het gesprek met jou aan. Wij willen weten wie jouw bedrijf is en waar het voor staat. Alleen als wij het complete verhaal kennen en écht betrokken zijn, kan het optimale uit jouw webshop gehaald worden. We bombarderen je met vragen: Waar sta je voor? Wat vind je belangrijk? Wat zie je zelf graag terug in je webwinkel? Heb je wellicht voorbeelden van webshops die je mooi vindt? En wat in deze webshops spreekt je zo aan?

  Weet jij onze vragen tot in detail te beantwoorden? Dan weten wij precies hoe jij jouw webshop wil laten maken. Vervolgens maken we een planning. Hierdoor weet jij precies welk onderdeel er wanner wordt afgerond.

  Stap 2: Tijd voor het ontwerp

  We laten onze webshop bouwers nog even in de startblokken staan. Het is eerst tijd om een grafisch ontwerp te maken. Onze grafisch ontwerper gaat aan de slag met alle ideeën. Dit begint bij het maken van een wireframe waarnaar er een aantal concepten ontworpen worden: de homepage, subpagina’s, productpagina, productoverzichtpagina en een contactpagina. Uiteraard nemen wij jou mee in dit proces. Naar aanleiding van jouw feedback komen we samen tot een definitief ontwerp: klaar om jouw webshop te ontwikkelen!

  Stap 3: Concepten uitwerken tot een levend webdesign

  Nu is het tijd voor onze programmeurs om de handen uit de mouwen te steken. Zij gaan de webshop uitwerken. In diverse stappen werken zij alle losse concepten uit tot één levendig design in een afgeschermde testomgeving. We leggen de uitgewerkte designs wederom aan jou voor zodat je hier feedback op kunt geven.

  Stap 4: We zetten de puntjes op de i

  Alle concepten staan nu klaar in de testomgeving. Je webshop is momenteel nog een soort bouwpakket. We zetten alle onderdelen in elkaar en zorgen voor één werkend geheel. Iedere letter wordt nagelopen en alle functionaliteiten worden getest. Ieder onderdeel wordt goed gezet. Zijn we allebei tevreden met dit eindresultaat? Dan is het tijd om jouw webshop live te zetten.

  Stap 5: Jouw webshop kan live

  We zijn er klaar voor! Onze webshop bouwers zetten jouw webshop over van de testomgeving naar jouw eigen domein. Jouw webshop is live en is klaar om conversies te genereren.

  samplestocksale_klantcase

  Is mijn webshop online goed vindbaar?

  Wat heb je aan een prachtige webshop als jouw doelgroep deze niet kan vinden? Precies, niets. Daarom zorgen we er tijdens het maken van jouw webshop voor dat de basis goed staat. Je webshop is snel én voldoet aan de richtlijnen van Google. Echter kunnen wij meer doen om je online zichtbaarheid te vergroten. Wij hebben SEO specialisten en copywriters in huis die unieke content schrijven die zowel voor gebruikers als Google erg aantrekkelijk is. Dit doen zij op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek.

  Er zijn meer dingen van belang om jouw webshop hoger te laten scoren in de zoekresultaten. Om jou vast op weg te helpen vind je hieronder een overzicht van blogs waarmee jij jouw online vindbaarheid kunt vergroten. Uiteraard kunnen wij deze werkzaamheden voor je uitvoeren of je hierbij ondersteunen:

  Een webshop laten maken, wat kost dat?

  Met welke kosten moet je rekening houden om een webshop te laten maken? Dat is een vraag die wij regelmatig ontvangen. Waar veel websitebouwers adverteren met aantrekkelijke ‘vanaf-prijzen’ (waarbij het totaalbedrag altijd hoger uitvalt), luisteren wij liever eerst naar jouw verhaal. Wij leveren 100% maatwerk. Daarom willen wij graag eerst jouw ideeën horen. Op basis hiervan kunnen wij jou een prijsindicatie geven. Op die manier kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

  Een webshop laten maken door Impact Media Concepts

  Ben jij klaar om de volgende stap te zetten met jouw bedrijf? Of heb je nog vragen over het laten maken van een webshop? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om jouw bedrijf te leren kennen en te laten groeien. Samen kei hard impact maken.