Terug naar overzicht

Content Marketing

CardoXclusive

Iedereen wil zich energieker en fitter voelen. Bewegen zorgt ervoor dat jij lekkerder in je vel zit, meer energie, vertrouwen én werkplezier krijgt. Toch zorgt ons drukke leven, werk of gezin ervoor dat we niet altijd tijd maken voor voldoende beweging, sport of onszelf. Bij CardoXclusive focussen ze zich volledig op jou

Copywriting met een persoonlijke touch

Voor CardoXclusive gingen we aan de slag met een compleet nieuwe website vol nieuwe teksten waarin de taal van de personal trainers echt naar voren zou komen. Dit hebben we gedaan door vanuit interviews het taalgebruik over te nemen. Wat maakt CardoXclusive uniek en hoe werkt de werkwijze van Harald en Giovanni (eigenaren). Zo ontstond een site met een persoonlijke touch en duidelijk taalgebruik. Focus op Fun, Fit en het verleggen van grenzen.

Social Ads gericht op kennismaking met CardoXclusive

Door middel van een videocampagne en een leadcampagne zorgen we ervoor dat de doelgroep naar de website gaat of via Facebook een leadformulier invult. We traceren de juiste doelgroep en zoeken daar ook de look-a-likes bij. Zo maken we de doelgroep eerst klein, om deze daarna te vergroten met een doelgroep die mogelijk interesse toont. En met succes.

Goede vindbaarheid in de regio en inzet op socials

Natuurlijk wil je dat je site direct goed vindbaar is. Met SEO pagina’s hebben we hiervoor gezorgd en kwam de website van CardoXclusive direct binnen in de top 10 bij zoekwoorden combinaties in de regio. Daarnaast ondersteunen we CardoXclusive bij de vormgeving van social media. Zo wordt het bereik op meerdere kanalen vergroot.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com