Terug naar overzicht

SEO

Techwood

Techwood gaat voor perfectie. Ze zoeken naar een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken. En dit moet natuurlijk ook terugkomen in de website. We lanceerden een gloednieuwe website die natuurlijk ook goed gevonden moest worden. Daarom zijn we actief aan de slag gegaan met zoekmachine optimalisatie. En met succes! In een jaar tijd scoren ze op 682 meer zoekwoorden in de top 100 van Google en is het aantal organische websitebezoekers gestegen met 134,47%.

Overtuigende content die scoort

We zijn begonnen met een grondig zoekwoordenonderzoek. Hierdoor hebben we sterke zoekwoorden ontdekt die voorheen over het hoofd werden gezien. Deze nieuwe inzichten vormden de basis van onze strategie en stelden ons in staat om inhoud te creëren die niet alleen relevant was voor Google, maar ook waardevol voor het publiek.

Verbeterde gebruikerservaring én indexering

Het creëren van boeiende content is slechts het begin. We hebben de interne linkstructuur van de website geoptimaliseerd, waardoor elke pagina waardevol werd voor zowel bezoekers als zoekmachines. Dit resulteerde in een verbeterde gebruikerservaring en een betere indexering van de website door zoekmachines. We hebben niet alleen de inhoud van de website geoptimaliseerd, maar ook geïnvesteerd in het opbouwen van een sterk backlinkprofiel. Dit versterkt niet alleen het vertrouwen van gebruikers, maar ook dat van zoekmachines.

Resultaat? 134,7% meer websitebezoekers via Google

Het resultaat van onze werkzaamheden mag er zijn. Binnen één jaar zagen we een indrukwekkende stijging van maar liefst 682 zoekwoorden in de top 100 van Google en 72 zoekwoorden in de top 10 van Google. Dit betekent dat Techwood nu op belangrijke zoektermen opduikt en daardoor hun bereik vergroot en de expertstatus versterkt. De kers op de taart is de groei van organische websitebezoekers met maar liefst 134,47%.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com