Terug naar overzicht

Webdesign

Vision Car Lease

Vision Car Lease heeft een volledig opnieuw ontworpen website die je alle info geeft die je nodig hebt voordat je een leasecontract afsluit. Visueel aantrekkelijk, handige tools, geanimeerde elementen en het behoud van SEO-posities.

Een andere visie op leasen

Een veel gehoorde klacht bij leasemaatschappijen is het gebrek aan transparantie. Je hebt geen zicht op hoe prijzen tot stand komen en bij schade heb je alsnog veel gedoe. Vision Car Lease pakt het net even anders aan. Door volledig transparant te zijn in berekeningen en de klant te laten meedelen bij goed gedrag weet Vision Car Lease steeds meer klanten aan zich te binden. En bij die groei en volwassenwording hoort natuurlijk een nieuwe website.

Google posities behouden

Heb je een website die goed gevonden wordt in Google? Dan is de overgang naar een nieuwe website misschien net wat spannender, want die goede posities wil je natuurlijk behouden. We hebben deze pagina’s overgenomen en in een nieuw jasje gestoken, zodat Google ze nog net zo goed weet te vinden als op de oude website. Daarnaast verfraaiden we de website; meer dynamiek en wegblijven van de statische websites van vroeger waarop je alleen informatie kon lezen. Daarom hebben we geanimeerde icoontjes toegevoegd, een overzichtelijke slider en verschillende downloads. Dit ziet er niet alleen fraai uit maar de bezoeker blijft ook langer hangen.

Car configurator

Als klant wil je voordat je een nieuw leasecontract afsluit weten welke mogelijkheden je allemaal hebt. Dat kun je doen door te bellen, maar nog fijner is het als je thuis op je gemak alle opties kan wegen. Elke klant is namelijk anders, de een rijdt veel kilometers en de ander vindt brandstoftype weer extra belangrijk. Om al die verschillende opties samen te brengen in een overzichtelijke tool hebben we de car configurator geïmplementeerd. Een handige tool waar alles samenkomt. Ook zie je als klant meteen wat je kwijt bent bij welke voorwaarden!

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com