Terug naar overzicht

Branding E-mailmarketing Social Media Vormgeving Webdesign

Son of a Pitch

Son of a Pitch daagt ondernemers uit hun concept te pitchen voor een vakkundige jury. Ga je er met de winst vandoor? Dan win je marketingbudget, persoonlijke begeleiding en meer! We ontwikkelden een nieuwe huisstijl die aansluit bij wat dit concept is: energiek, innovatief, oog op de toekomst.

Design en development

Son of a Pitch daagt ondernemers uit hun concept te pitchen voor een vakkundige jury. Ga je er met de winst vandoor? Dan win je marketingbudget, persoonlijke begeleiding en meer! We ontwikkelden een nieuwe huisstijl die aansluit bij wat dit concept is: energiek, innovatief, oog op de toekomst. Verwacht futuristische elementen, raketten, en knallend kleurgebruik. Ook ontwikkelden we de website, hosten we hem en updaten we ‘m regelmatig met nieuwe content.

Fullservice marketing

Voor Son of a Pitch verzorgen wij veel activiteiten: voor het online marketing stuk focussen we ons op social media en emailmarketing. Maar we doen meer: wat dacht je van plaatsnemen als marketingdeskundigen in het jurypanel? Of het maken van vette aftermovies van de live evenementen?

Toolkit

Ook ontwikkelden we een toffe toolkit met roller banners, een vloersticker, aankondingingsvideo’s, countdowns, achtergronden en meer. Deze toolkit gebruiken scholen wanneer zij Son of a Pitch willen organiseren voor de jeugd op hun school. Zo nemen we voor scholen veel werk uit handen en organiseren zij tegelijkertijd een spetterende editie van Son of a Pitch, gewoon op locatie!

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com