Terug naar overzicht

Vormgeving Webdesign

De Casemanager Online

Ziekteverzuim is een hot-topic

Steeds meer werkgevers snappen het belang van goed zorgen voor je werknemers. Valt een werknemer uit? Dan is het zaak goed te kijken naar wat je als werkgever had kunnen doen om dit te voorkomen. Maar als werkgever wil je op dat moment nog iets: dat de werknemer snel herstelt en weer aan de slag gaat! De Casemanager Online helpt in dit verzuimmanagementproces.

Geen suffe corporate kleuren, opvallen!

We wilden een toffe huisstijl ontwikkelen die anders was dan die van aanbieders van soortgelijke diensten. We kozen ervoor om de ‘C’ van Casemanager extra herkenbaar te maken. Zo zie je ‘m bijvoorbeeld terugkomen op socials en in bepaalde elementen op de website. Verder kozen we voor opvallend kleurgebruik. Geen suffe corporate kleuren zoals de concurrentie, maar juist opvallen in de menigte.

Twee doelgroepen

De website is zo opgebouwd dat hij interessant is voor twee doelgroepen: werkgevers én potentiële casemanagers. Op de dienstenpagina zien werkgevers overzichtelijk voor welke 6 diensten zij terecht kunnen bij De Casemanager Online. Door dit visueel aantrekkelijk weer te geven wordt je aandacht echt naar deze stappen toegetrokken. En laat dat nou precies zijn wat we willen.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com