Terug naar overzicht

Branding Webdesign

Eindhoven Business

In Eindhoven en omgeving heeft iedereen in een zakelijk netwerk het blad van Eindhoven Business wel gelezen, doorgebladerd of met Pion Steeg gesproken. Het was voor ons dan ook een hele vette opdracht om de nieuwe website van Eindhoven Business te ontwerpen en te ontwikkelen.

Alle onderdelen van het blad én netwerk

Eindhoven Business is naast een magazine (met dezelfde titel) ook een groot netwerk van 300 ondernemers uit Eindhoven en omgeving. Voor dit netwerk worden jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd. Op de site hebben we ruimte gemaakt voor de evenementen, magazines, nieuwsberichten, leden en meer!

Volop aandacht voor prachtige foto's

Pion Steeg schiet zelf de foto’s voor het magazine en ook online moesten deze terugkomen. Dit hebben we gevangen op de verschillende pagina’s van de site. Zo is er veel ruimte voor foto’s van de evenementen en portretten van mensen uit het netwerk.

Lid worden

Lid worden van Eindhoven Business? Het is nu helemaal niet meer moeilijk. Ook krijgen alle leden een eigen pagina met persoonlijke info en informatie over hun bedrijf. Zo kan iedereen uit het netwerk elkaar eenvoudig vinden en benaderen. Dat is de kracht van Eindhoven Business.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com