Terug naar overzicht

Branding Webdesign

Jopak

Bij een nieuw logo komt ook een nieuwe website kijken. Zo is JOPAK weer helemaal toekomstbestendig. Wij gingen voor JOPAK aan de slag om zowel het logo als de website van een modern jasje te voorzien.

JOPAK Nieuwe stijl

Voor JOPAK was het tijd voor een nieuw logo. Een logo met een dikke knipoog naar het oude logo, maar in een compleet nieuw jasje. Onze vormgever ging aan de slag met het oude logo om dit te vernieuwen, zonder de herkenbaarheid te verliezen. Dit zie je terug in de kleurstelling, de hoekige vormen en elementen die ook voorheen gebruikt werden.

Strakke vormen en een moderne look

De site van JOPAK kenmerkt zich in het gebruik van de donker blauwe kleur in combinatie met de frisse visuals. Zo komt het aanbod, de persoonlijke aandacht en de service van JOPAK helemaal naar voren in de website. Ook is er meegedacht over een webshop element. Daarover meer….

Het assortiment in beeld

JOPAK heeft een enorm assortiment aan verpakkingsmaterialen en machines. In een webshopomgeving komen deze producten allemaal naar voren. Omdat JOPAK zich volledig richt op de bedrijven is er gekozen voor een offerte aanvraag module, waardoor bedrijven eenvoudig offertes aan kunnen vragen.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com