Terug naar overzicht

Webdesign

Compass Pools

Een online etalage die weergeeft waar Compass Pools in uitblinkt. Dat is in één zin de nieuwe website van Compass Pools.

Sprong in het diepe

Een nieuwe website en een nieuwe look. Fris, overzichtelijk en razendsnel. Dat is de nieuwe website van Compass Pools. Hoewel de website een compleet nieuwe look heeft gekregen blijft de linkstructuur van de vorige website wel behouden. Hierdoor gaan er geen Google-posities verloren en wordt de website nog steeds goed gevonden op bepaalde zoekwoorden. Wel de lusten, niet de lasten van een toffe nieuwe website!

Slimme vergelijk-functie

De tijd dat elk zwembad een azuurblauwe kleur had ligt achter ons. Wat dacht je van navy of antraciet? In de website is een handige functie ingebouwd waardoor bezoekers hetzelfde zwembad in elke mogelijk kleur kunnen bekijken. Met één druk op de knop ontdek je gemakkelijk welke kleur jouw droom-zwembad heeft.

Warm bad

Op de website vergelijk je gemakkelijk alle modellen. Zo zie je in een oogopslag de verschillende afmetingen en opties. We wilden bezoekers niet overvallen met te veel informatie, daarom brachten we een gezonde afwisseling aan tussen zwembadmodellen en sfeerfoto’s.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com