Terug naar overzicht

Social Media Webdesign

Datcvkomtlaterwel

Nu de vacaturemarkt compleet overspannen is, moeten bedrijven anders op zoek naar mensen. Want de verhouding is nu 1 op 4 (waarbij de 1 staat voor kandidaat en 4 voor werknemers). DatCVkomtlaterwel doet dat anders….

Modern logo en frisse huisstijl

DatCVkomtlaterwel is laagdrempelig en vriendelijk. Deze moderne manier van werving en selectie biedt ons de mogelijkheid om los te gaan! Onze vormgever Dorus ontwikkelde een huisstijl en logo die past bij dit imago. Een moderne en vriendelijke stijl die afwijkt van andere websites over werving en selectie.

Werving andere stijl

Kandidaten hoeven geen CV op te sturen en bedrijven kunnen zich eenvoudig aanmelden. Kandidaten die open staan voor een nieuwe functie, maar geen zin hebben om de mangel in te gaan, kunnen hier terecht. Eenvoudig contact opnemen met bedrijven voor een kop koffie en een informele kennismaking. Daar hoort een overzichtelijke site bij.

Functioneel eenvoud

In het website ontwerp hebben we gekozen voor functionele eenvoud. Geen poespas met foto’s, maar functionele informatie met een moderne knipoog. Op de site kun je eenvoudig reageren op de bedrijven om eens langs te komen. En met succes, want al veel bedrijven melden zich aan voor het platform (en ook de eerste functies zijn gevuld).

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com