Terug naar overzicht

Webdesign

VitalWomen

De onepager van Vitalwomen vertelt jou alles over vitaliteitsprogramma’s voor vrouwelijke werknemers. In één oogopslag zie je de mogelijke pakketten en lees je over de onbegrensde mogelijkheden van Vitalwomen.

Sterker aan het werk

Het ziekteverzuim van vrouwen ligt 30% hoger dan dat van mannen. VitalWomen wil dat veranderen. Daarom bieden de coaches preventieve vitaliteitsprogramma’s en trainingen. In de website moest vooral dat terugkomen: het maatwerk in de aangeboden vitaliteitsprogramma’s om je fijn te voelen op het werk.

One-pager

Vaak zie je websites met veel info en talloze pagina’s. Soms handig, bijvoorbeeld voor SEO-ranking, of als je het écht nodig hebt om je te profileren. Vaak ook niet zo nodig, want hierdoor blijven bezoekers zich oriënteren in plaats van dat ze overgaan op actie! Een one-pager is daarom vaak geoptimaliseerd voor slechts één conversie. In dit geval is dat: neem contact op! Elke knop op de website leidt naar een contactformulier, kan niet missen dus.

Onderdeel van Lein

VitalWomen is onderdeel van Lein. Hiervoor maakten we ook een website (met véél meer info!). Waar VitalWomen echt gaat over vitaliteitsprogramma’s met een duidelijke link naar werk, heeft LEIN alle vrouwenzorg onder één dak. De illustraties, lettertypen en algehele uitstraling verbindt beide websites.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com