Terug naar overzicht

Branding

Commercieel Groeien

Commercieel Groeien is ontstaan tijdens de coronatijd. De behoefte was er om online te leren. Wij zijn ingeschakeld om hiervoor een e-learning platform op te zetten.

Het ontstaan van een nieuw e-learning platform

Commercieel Groeien ontstond in de Coronatijd. De behoefte was er om online te leren. Voor Commercieel Groeien gingen we aan de slag met het opzetten van een nieuw platform. Hierbij komt een enorm stuk branding, website ontwikkeling, copywriting en het ontwikkelen van de webinars inclusief editing, kijken.

Na een intensieve periode ontwikkelden we een e-learning platform waar we enorm trots op zijn.

Over Commercieel Groeien

Wij geloven dat iedereen commercieel kan groeien en ook onze trainers en coaches hebben dat geloof. Uit ervaring weten zij dat hun methode van training en coaching werkt. Niet alleen bij de grote organisaties, maar ook voor de zzp’er en het MKB.

Geschikt voor zowel beginners als gevorderden

Bij Commercieel Groeien bieden we webinars aan die altijd thematisch opgebouwd zijn. Zo vind je onder meer commerciële trainingen en sales training terug. De trainingen zijn zo opgebouwd dat ze geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Ieder webinar biedt verdiepende content en de mogelijkheid om contact op te nemen met onze salestrainers. vergroot.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com