Terug naar overzicht

Webdesign

De Vitaliteitsmanager

De Vitaliteitsmanager® is een netwerkorganisatie waarbij zelfstandig professionals samenwerken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid, Organisatievitaliteit en Verzuimreductie. Wij gingen voor De Vitaliteitsmanager aan de slag met een volledig nieuwe website.

Frisse huisstijl met dynamische vormen

De site van De Vitaliteitsmanager hebben we zo opgebouwd dat deze een bepaalde dynamiek naar voren brengt. Daarnaast hebben we gekozen voor een persoonlijke touch. Dit komt naar voren in de sfeerbeelden en het gebruik van kleuren. Daarnaast hebben we de routing zo ingesteld dat iedereen snel de juiste specialist en specialisme kan vinden.

Vindbaarheid met een fancy FAQ

Om de leesbaarheid te vergroten en de grote dosis informatie te trechteren hebben we een speciale FAQ ingebouwd. Door deze FAQ kunnen we de leesbaarheid goed houden en toch de SEO-waarde hoog houden. Uiteindelijk wil je natuurlijk wel een site die goed gevonden wordt.

De expert echt in beeld

Op de site van De Vitaliteitsmanager hebben we veel ruimte gereserveerd voor de experts. Deze komen er met hun eigen foto en uniek fotomateriaal op te staan. Daarnaast krijgen zij de ruimte om artikelen, whitepapers en kennisdeling toe te passen in de stories.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com