Terug naar overzicht

Social Media

Eleven Effect

Schieten met scherp is de ultieme wens van marketing & sales. Want waarom zou je met hagel schieten om je doelgroep te bereiken? Eleven Effect brengt haarfijn je doelgroep en het markpotentieel in kaart. De meest effectieve marktbenadering met acties die tijdens het verkoopproces of klantreis de vereiste conversie opleveren. Wij ontwikkelden voor Eleven Effect een informatieve website en een Linkedin strategie.

Van one pager naar full-on website voor een goede SEO-ranking

De website van Eleven Effect was opgemaakt als one-pager. Het grote issue is echter dat een one-pager vaak niet zorgt voor een goede SEO-ranking. Om die reden hebben we de website omgebouwd en landingspagina’s toegevoegd. Zo klimt de website op naar de top 5 noteringen binnen relevante zoektermen.

LinkedIn social selling

Samen met Eleven Effect ontwikkelden we een social selling strategie die gericht is op het genereren van leads via Linkedin. Dit doen we door bedrijven te monitoren op de website en daar de DMU’s bij te vinden én deze gericht te benaderen via LinkedIn Salesnavigator.

Leads genereren met maatwerk kennisdeling

De website hebben we zo ingestoken dat deze kan dienen als leadgenerator. Hier bieden we een whitepaper aan en diverse artikelen. De lezer trekken we naar de website door LinkedIn en Google en daar zien we wie er interesse heeft en wie wat wil weten. Zo passen we kennisdeling toe als leadgenerator.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com