Terug naar overzicht

Google Ads

Felix & Bellus

Felix & Bellus biedt iets heel bijzonders; weer vertrouwen in je eigen glimlach. De bijna onzichtbare beugel is niet alleen geschikt voor iedere leeftijd, maar kan zoveel meer dan de slotjesbeugel. Wij gingen samen met Felix & Bellus aan de slag om de doelgroep te bereiken via Google en social ads.

Google Ads gericht op een lokale doelgroep en expats

Met lokale campagnes worden Nederlands sprekenden en de expats in omgeving Eindhoven benaderd. Een ideale aanpak voor MKB-ondernemingen waar wij veel voor werken. Zo is Felix & Bellus optimaal zichtbaar binnen Google aan de juiste doelgroep.

Social Ads gericht op kennismaking en scan dagen

Door middel van een videocampagne en een leadcampagne zorgen we ervoor dat de doelgroep naar de website gaat of via Facebook een leadformulier invult. We traceren de juiste doelgroep en zoeken daar ook de look-a-likes bij. Zo maken we de doelgroep eerst klein, om deze daarna te vergroten met een doelgroep die mogelijk interesse toont. En met succes.

Van onepager naar full-on website voor een goede SEO-ranking

De website van Felix e Bellus was opgemaakt als one-pager. Het grote issue is echter dat een one-pager vaak niet zorgt voor een goede SEO-ranking. Om die reden hebben we de website omgebouwd en landingspagina’s toegevoegd. Zo klimt de website op naar de top 5 noteringen binnen relevante zoektermen.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com