fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingenTargeten op een niche in Googe: Incasso in het buitenland

Aangezien wij altijd samen kijken met onze opdrachtgever waar de kansen liggen voor hun specifieke markt. Kwamen wij samen met GoCasso tot het inzicht dat internationale incasso veruit meer ROI (return on investment) opleverde dat om normale incasso te focussen. Vandaar dat wij via SEA de doelgroep probeerde te bereiken die debiteuren hadden in bijvoorbeeld België, Duitsland én Engeland. Aangezien zoekopdrachten in combinatie met landnamen meer intentie hebben om daadwerkelijk actie te ondernemen, dan bijvoorbeeld het generieke zoekwoord ‘incasso’.


Over GoCasso

GoCasso is een jonge, dynamische organisatie met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van creditmanagement. O.a. actief in het MKB segment, zowel in Nederland als daarbuiten in diverse landen in Europa. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om persoonlijk in contact te komen met debiteuren en respectvol te zoeken naar mogelijkheden om betalingsproblemen op te lossen. Bij Gocasso nemen ze het debiteurenbeheer over en zorgen ervoor dat debiteuren op de juiste momenten benaderd worden over nog openstaande facturen.

Het resultaat

0
0
0
0

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Sander Kuipers Google specialist
Maak kennis met Sander
Onze SEA specialist laat je zien hoe jij jouw website of webshop kunt verbeteren door Google Ads in te zetten.

Sander is onze Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!