Terug naar overzicht

Content Marketing

Gocasso

Bij Gocasso wordt de incasso direct benaderd, met focus op intensieve incassoprocessen en staat de debiteur centraal. Zij besteden veel aandacht aan het verband tussen incasso en ICT. Voor Gocasso verzorgen wij de website, nieuwsbrief en zetten wij verschillende SEA campagnes op. En met resultaat! Een hogere CTR, Cost-per-sale verlaging en meer conversies dan zes maanden geleden.

Targeten op een niche in Google: incasso in het buitenland

Aangezien wij altijd samen kijken met onze opdrachtgever waar de kansen liggen voor hun specifieke markt. Kwamen wij samen met GoCasso tot het inzicht dat internationale incasso veruit meer ROI (return on investment) opleverde dat om normale incasso te focussen. Vandaar dat wij via SEA de doelgroep probeerde te bereiken die debiteuren hadden in bijvoorbeeld België, Duitsland én Engeland. Aangezien zoekopdrachten in combinatie met landnamen meer intentie hebben om daadwerkelijk actie te ondernemen, dan bijvoorbeeld het generieke zoekwoord ‘incasso’.

Over Gocasso

GoCasso is een jonge, dynamische organisatie met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van creditmanagement. O.a. actief in het MKB segment, zowel in Nederland als daarbuiten in diverse landen in Europa. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om persoonlijk in contact te komen met debiteuren en respectvol te zoeken naar mogelijkheden om betalingsproblemen op te lossen. Bij Gocasso nemen ze het debiteurenbeheer over en zorgen ervoor dat debiteuren op de juiste momenten benaderd worden over nog openstaande facturen.

Samen vooruit met Gocasso

Bij Gocasso wordt de incasso direct benaderd, met focus op intensieve incassoprocessen en staat de debiteur centraal. Zij besteden veel aandacht aan het verband tussen incasso en ICT. In die zin dat automatisering niet de boventoon voert tijdens het incassoproces. De automatisering ondersteunt het incassoproces en de incassospecialist is leidend daarin. Voor Gocasso verzorgen wij de website, nieuwsbrief en zetten wij verschillende SEA campagnes op. En met resultaat! Een hogere CTR, Cost-per-sale verlaging en meer conversies dan zes maanden geleden.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com