Terug naar overzicht

Copywriting

ICT by Thomas

Geld maakt niet gelukkig, dat weet iedereen. Maar je financiën goed geregeld hebben, geeft rust. Dokter & Van helpt hun klanten om deze rust te bereiken, zodat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. Dokter & van Heuven Financieel Advies bestaat uit Niels Dokter, Marc van Heuven en Janneke van de Kerkhof, samen goed voor ruim 50 jaar advieservaring.

Focus op de persoonlijke aanpak

ICT by Thomas had een nieuwe website nodig. Eentje waarbij de focus meer ligt op de persoonlijke benadering, zonder daarbij teveel als ZZP’er gezien te worden. Om die persoonlijke touch op de site te brengen, werden er nieuwe teksten geschreven die perfect aansluiten bij de werkwijze van ICT by Thomas. Dus geen poespas, maar korte teksten die voor iedereen begrijpelijk zijn zonder de expertise te verliezen.

Copywriting voor de nieuwe website om de persoonlijke touch van ICT by Thomas over te brengen

In nauwe samenwerking met ICT by Thomas zijn er nieuwe teksten gemaakt voor de complete website. Van homepage tot de dienstenpagina. Alle bestaande onderdelen van de oude website werden vervangen en kregen de persoonlijke touch mee op de nieuwe website. Een traject dat start met een goed gesprek over de filosofie en de werkwijze bij de verschillende diensten. Allemaal om te zorgen dat iedereen de complexiteit van ICT kan begrijpen.

Over ICT by Thomas

ICT by Thomas maakt de complexe materie van ICT begrijpelijk voor iedereen. Ze houden niet van veel poespas, maar leggen het graag aan je uit. Dankzij die persoonlijke benadering maken zij IT bereikbaar voor iedereen, want ze houden ervan en zijn er dagelijks mee bezig. Ze volgen de laatste updates, blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken mee aan de nieuwste technieken. Hierbij staat een ding voor ICT by Thomas centraal: wij houden het persoonlijk. Terwijl jij door kunt met jouw werk, zorgen zij voor de IT.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com