Terug naar overzicht

Vormgeving Webdesign

KantoormeubelBaron

Of je nu thuis je eigen werkplek wil samenstellen of een compleet bedrijf wil voorzien van goede en betaalbare meubilair, bij de KantoormeubelBaron heb je keuze uit een ruim assortiment voor een scherpe prijs.

Google Ads en Marktplaats

Search, shopping en display campagnes sturen veel verkeer naar de webshop van KantoormeubelBaron. Daarvoor adverteren we op brede zoektermen én gerichtere zoektermen zoals merknamen. Naast deze campagnes zetten we ook Marktplaats en 2dehands.be in om verkeer te genereren. Het mooie aan deze platforms is dat de potentiële klant gericht opzoek is naar kantoormeubelen. Daardoor zijn het zeer interessante kanalen voor KantoormeubelBaron om op te adverteren.

Over KantoormeubelBaron

KantoormeubelBaron blinkt uit in haar ruime assortiment nieuwe kantoormeubelen. Of je nou op kantoor of thuis aan het werk bent, het hebben van een kwalitatieve bureaustoel, een fijn bureau of een opgeruimde werkplek is super belangrijk. KantoormeubelBaron biedt hiervoor oplossingen die je tegen een scherpe prijs besteld in de webshop of ophaalt in de showrooms in Oosterhout of Vlijmen!

Contentstrategie op Facebook en Instagram

KantoormeubelBaron is een nieuw merk, en bij een nieuw merk hoort natuurlijk het vergroten van de naamsbekendheid. Hoe we dat doen? Met een ijzersterke social mediastrategie! Voor de KantoormeubelBaron maakten we verschillende social templates. Met deze templates zorgen we dat de huisstijl gewaarborgd blijft en dat social media posts efficiënt ontwikkeld worden. Naast owned media zetten we ook volop paid media in voor de KantoormeubelBaron. Op Facebook en Instagram zie je advertenties voorbij komen waarbij het ruime assortiment en de scherpe prijzen een groot podium krijgen.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com