Terug naar overzicht

Online Marketing

Kookstudio John Geven

Bij Kookstudio John Geven begint de gezelligheid in de keuken. Stel je een kookworkshop voor die geschikt is voor grote groepen, maar ook voor familie en vrienden. Van teambuilding tot exclusieve workshops. Wij mochten met Google Ads flink aan de slag voor John Geven en met resultaat.

Met Google Ads de kookstudio onder de aandacht bij groepen

Door de inzet van de Google Ads voor Kookstudio John Geven bereiken we een grotere doelgroep en grotere bedrijven. Op die manier zijn we ook tot de inzet van themaworkshops en het personeelsuitje gekomen. Dit zorgt voor een flinke stijging in aantal aanvragen en vooral grote aanvragen van bedrijven.

Website optimaliseren voor conversies

Naarmate er meer relevante bezoekers op de website terechtkwamen. Liet de data zien dat een groot gedeelte van de bezoekers wél geïnteresseerd waren, maar nog niet over gingen tot actie. Aan de hand van dit inzicht hebben wij de landingspagina’s van de Ads aangepast om alles toe te spitsen naar ‘actie’. Hierdoor hebben wij een conversiestijging van 5% kunnen bewerkstelligen!

Over Kookstudio John Geven

Kookstudio John Geven is de ideale plek voor een groepsdiner of een kookworkshop voor groepen. Op de locatie in Nuenen (vlakbij Eindhoven) kan er uitstekend gedineerd worden met een groep van 12 tot wel 100 personen. Deelnemers aan de workshops bereiden in creatief samengestelde gerechten die zijn geïnspireerd door onder andere de kleurrijke schilderijen van Van Gogh, de klassieke- en ook de trendy keuken en ga zo maar door.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com