fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen


Met Google Ads de kookstudio onder de aandacht bij groepen.

Kookstudio John Geven is dé plek voor een ontzettend gave kookworkshop. Van kleine groepen van 12 personen tot grote groepen van meer dan 60 personen, voor ieder gezelschap is de Kookstudio geschikt. Om dat onder de aandacht te brengen, hebben wij verschillende SEA campagnes neergezet. En met resultaat! In het eerste jaar van de samenwerking hebben we gezorgd voor een kostendaling van €150,- per maand, een verlaging van het aantal vertoningen & klikken, terwijl de conversies juist stegen! Dit hebben we voor elkaar gekregen door de advertenties voor een specifiekere en relevantere doelgroep toe te passen. Waardoor de irrelevante doelgroep de advertenties niet meer te zien kreeg.


Website optimaliseren voor conversies.

Naarmate er meer relevante bezoekers op de website terechtkwamen. Liet de data zien dat een groot gedeelte van de bezoekers wél geïnteresseerd waren, maar nog niet over gingen tot actie. Aan de hand van dit inzicht hebben wij de landingspagina’s van de Ads aangepast om alles toe te spitsen naar ‘actie’. Hierdoor hebben wij een conversiestijging van 5% kunnen bewerkstelligen!

Kookstudio John Geven Nuenen mockup


Met Google Ads een grotere doelgroep bereiken voor Kookstudio John Geven

Door de inzet van de Google Ads voor Kookstudio John Geven bereiken we een grotere doelgroep en grotere bedrijven. Op die manier zijn we ook tot de inzet van themaworkshops en het personeelsuitje gekomen. Dit zorgt voor een flinke stijging in aantal aanvragen en vooral grote aanvragen van bedrijven.


Over Kookstudio John Geven

Kookstudio John Geven is de ideale plek voor een groepsdiner of een kookworkshop voor groepen. Op de locatie in Nuenen (vlakbij Eindhoven) kan er uitstekend gedineerd worden met een groep van 12 tot wel 100 personen. Deelnemers aan de workshops bereiden in creatief samengestelde gerechten die zijn geïnspireerd door onder andere de kleurrijke schilderijen van Van Gogh, de klassieke- en ook de trendy keuken en ga zo maar door.

Het resultaat

0
0
0
0

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Sander Kuipers Google specialist
Maak kennis met Sander
Onze SEA specialist laat je zien hoe jij jouw website of webshop kunt verbeteren door Google Ads in te zetten.

Sander is onze Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!