De kookstudio bovenaan in Google

Bij Kookstudio John Geven begint de gezelligheid in de keuken. Stel je een kookworkshop voor die geschikt is voor grote groepen, maar ook voor familie en vrienden. Van teambuilding tot exclusieve workshops. Wij mochten met Google Ads flink aan de slag voor John Geven en met resultaat.

Met Google Ads de kookstudio onder de aandacht bij groepen.

Door de inzet van de Google Ads voor Kookstudio John Geven bereiken we een grotere doelgroep en grotere bedrijven. Op die manier zijn we ook tot de inzet van themaworkshops en het personeelsuitje gekomen. Dit zorgt voor een flinke stijging in aantal aanvragen en vooral grote aanvragen van bedrijven.

Website optimaliseren voor conversies.

Naarmate er meer relevante bezoekers op de website terechtkwamen. Liet de data zien dat een groot gedeelte van de bezoekers wél geïnteresseerd waren, maar nog niet over gingen tot actie. Aan de hand van dit inzicht hebben wij de landingspagina’s van de Ads aangepast om alles toe te spitsen naar ‘actie’. Hierdoor hebben wij een conversiestijging van 5% kunnen bewerkstelligen!
0
Conversies in 6 maanden
0
Unieke bezoekers
0
Pagina weergaves

Over Kookstudio John Geven

Kookstudio John Geven is de ideale plek voor een groepsdiner of een kookworkshop voor groepen. Op de locatie in Nuenen (vlakbij Eindhoven) kan er uitstekend gedineerd worden met een groep van 12 tot wel 100 personen. Deelnemers aan de workshops bereiden in creatief samengestelde gerechten die zijn geïnspireerd door onder andere de kleurrijke schilderijen van Van Gogh, de klassieke- en ook de trendy keuken en ga zo maar door.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Maak kennis met Sander

Onze SEA specialist laat je zien hoe jij jouw website of webshop kunt verbeteren door Google Ads in te zetten.