Terug naar overzicht

Marketplaces

Mister Habitat

Mister Habitat vult al jouw wensen in je interieur aan. De kracht van Mister Habitat ligt met name in de kleinmeubelen en woonaccessoires. Wij mochten hun mooie woonitems meer zichtbaar maken door onder andere een koppeling te maken met verschillende marketplaces.

De kracht van marketplaces

Grote bekende websites zoals Bol.com en Amazon bieden ondernemers de kans om je producten te verkopen aan een enorm publiek. Maar echt scoren lukt pas als je producten worden geoptimaliseerd voor dit soort ‘marketplaces’. Dit hebben wij gedaan voor Mister Habitat, zo zijn de producten nu tegelijkertijd zichtbaar op webshops zoals bol.com, Fonq en Homedeco!

Over Mister Habitat

Mister Habitat ontwikkelt items welke inzoomen op de trends van nu. Goede kwaliteit staat centraal. Mister Habitat laat je je thuis voelen. Van industrieel tot landelijk. Ben je op zoek naar dat gave tafeltje of aankleding van je bank met een oude meester. Dan ben je bij Mister Habitat aan het juiste adres.

Groei in aantal verkopen

Nadat de producten van Mister Habitat waren geoptimaliseerd voor de marketplaces zagen we direct een stijging in het aantal verkopen van verschillende items. We kunnen dus concluderen dat een koppeling met marketplaces erg goed is voor je zichtbaarheid en naamsbekendheid maar ook voor het creëren van extra sales! Momenteel hebben wij samen met Mister Habitat de focus om verder door te groeien op marketplaces door bijvoorbeeld het toepassen van ‘Sponsored Products’ op bol.com. Vervolgens ligt de focus op de marketplaces te laten converteren via eigen kanalen.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com