Terug naar overzicht

Online Marketing

Olexis Shop

OLEXIS SHOP is een luxueus warenhuis met unieke en kwalitatieve producten waarbij een waardevolle totaalbeleving hoog in het vaandel staat. De productenlijn van exclusieve merken is wellicht de belangrijkste pijler van het totaalconcept. In de categorieën; interieur, lifestyle en fashion zijn deze met veel zorg geselecteerd zodat de hoogwaardigheid van de webshop altijd in harmonie zal liggen met de producten.

Branding van OLEXIS SHOP

Voor OLEXIS SHOP hebben we in meerdere strategiesessies de kernkrachten naar voren gebracht van deze nieuwe webshop, de belangrijkste factoren die moeten gaan bijdragen aan het succes van de shop.

Visueel sterke webshop die ook nog eens verkoopt

Om OLEXIS SHOP en haar producten goed vindbaar te maken hebben we doormiddel van zoekmachine optimalisatie & adverteren ervoor gezorgd dat de website goed vindbaar is. Daarnaast hebben we ook een koppeling met verschillende marketplaces gerealiseerd waardoor de producten extra aandacht krijgen op webshops zoals V&D, Bol.com, NADUVI, Homedeco en nog veel meer!

Over OLEXIS SHOP

OLEXIS SHOP is een luxueus warenhuis met unieke en kwalitatieve producten waarbij een waardevolle totaalbeleving hoog in het vaandel staat.
De productenlijn van exclusieve merken is wellicht de belangrijkste pijler van het totaalconcept. In de categorieën; interieur, lifestyle en fashion zijn deze met veel zorg geselecteerd zodat de hoogwaardigheid van de webshop altijd in harmonie zal liggen met de producten.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com