Terug naar overzicht

Social Media

Sample + Stock Sale

Sample = Stock Sale Babystore is een pop-up store in Echt en een webshop voor zowel outlet als nieuwe collectie babyartikelen. Sample + Stock Sale staat bekend om het advies, de persoonlijke service en kwaliteit. Aan ons de taak om daar een geschikte webshop voor de ontwikkelen.

Dé webshop voor ouders en toekomstige mama's en papa's

Een goede routing, daar begint het altijd bij bij het ontwikkelen van een webshop. We wilden een webshop maken waarbij de merken zichtbaar zijn en waarbij de gebruiker snel kan navigeren en filteren. Dat moet ook met ruim 1800 producten van meer dan 10 verschillende merken. Je wilt dan wel het juiste vinden natuurlijk.

Conversie verhogers

In de webshop houden we rekening met de aankopen die mensen doen op de webshop. Zo is er focus gelegd op up-sell en cross-sell en is de verlanglijstfunctie toegevoegd aan de site. Dit zorgt ervoor dat mensen producten liken en dit ook door kunnen sturen. Wel zo handig.

Mail automations en social ads

Om de sale te verhogen en zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met Sample+Stock Sale Babystore zetten we social ads in op basis van bereik, kliks en conversiecampagnes (op basis van retargeting). Op die manier krijgt het verkeer een boost en stijgt de sale. Daarnaast zetten we ondersteunende automatische mails in, zoals: de winkelmandverlater en speciale beloningssystemen. Zo halen we het maximale uit de shop.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com