Terug naar overzicht

Webdesign

Techwood

Het verhaal van het merk vertellen aan de hand van krachtige fotografie, zo verleidt Techwood via de website en sociale media haar potentiële klanten. De flitsende constructies op de bouwplaats worden vertaald naar een online merkverhaal dat de aandacht trekt van iedere liefhebber van houtbouw.

Een website voor de toekomst

Bij Techwood weten ze wel raad met een moeilijke opdracht. Of het nou gaat om het bouwen van een carport of het opleveren van een complete woning, Techwood fixt het. De bouwwerken van Techwood waren hun tijd al vooruit, de website was dat nog niet. Wij ontwikkelden een flitsende website die net zo stevig staat als de Techwood-creaties.

Herkenbare huisstijl? Check!

De huisstijl van Techwood loopt sinds het redesign mooi over van de bouwlocatie naar de website. Vier kleuren kenmerken Techwood en de sector waarin het bedrijf zich bevindt. Techwood-bruin staat voor aards, levendigheid en betrouwbaarheid. Techwood-rood is een kenmerkende kleur die terugkomt in het logo, dit zorgt voor herkenbaarheid. De twee steunkleuren donkergrijs en lichtgrijs zorgen voor een estetisch contrast met de hoofdkleuren.

Fotografie wint van tekst

Hoe breng je nou beter over waar je goed in bent dan door het te bewijzen met krachtige foto’s? Juist om deze reden staat beeldmateriaal op 1 en vertellen de foto’s van de constructies het verhaal van Techwood. Hoewel deze foto’s kristalhelder zijn mogen ze natuurlijk niet te groot zijn. Door ze slim te comprimeren houden we de website razendsnel zonder kwaliteitsverlies.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com