Terug naar overzicht

Webshop

Timco Voordeelmarkt

Groots assortiment, grootse website! Met opvallend kleurgebruik, grote knoppen en duidelijke call-to-action teksten is alles op deze website gericht op de verkoop. Via marketplaces als Marktplaats en Naduvi bereiken we extra veel potentiële klanten. Kan die voorraad weer even aangevuld worden?!

Timco heeft het allemaal!

Van schoenen tot zwembaden en van tablets tot banken: Timcovoordeelmarkt heeft het allemaal. Vanuit hen kregen wij de vraag of wij een website konden maken die gericht is op het behalen van conversies. U vraagt? Wij draaien!

Verkoopkrachtig en commercieel

Alles in deze webshop is gericht op het behalen van verkopen. Hoe dat zit? We gebruiken opvallende kleuren en grote titels die uitnodigen om de producten aan je winkelmandje toe te voegen. En wat dacht je van de grote iconen met kortingspercentages? De gemiddelde Nederlander valt er als een blok voor. Maar Timcovoordeelmarkt is naast goedkoop ook super betrouwbaar. En die betrouwbaarheid moest ook terugkomen in de website. Daarom is er op de website ook aandacht voor reviews en een vraag-en-antwoord sectie.

 

 

Van webshop naar marketplaces

Stopt dit alles dan bij alleen een webshop? Zeker niet! Via diverse marktplaatsen maken potentiële kopers kennis met Timcovoordeelmarkt, denk hierbij aan Marktplaats, Bol.com en Naduvi. Dit betekent dus extra veel zichtbaarheid voor het ruime en voordelige assortiment van Timcovoordeelmarkt!

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com