fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen


SEO en website voor Viedome.

De Zlim methode bewijst zich al meer dan 30 jaar en met die 30e verjaardag was het tijd voor een complete rebranding van Zlim. Geen witte jassen of zakelijke informatie, maar een frisse en vooral persoonlijke touch.


Hoger in Google

VieDome maakt slimme technologie voor de zorg en dat product moet aan de man gebracht worden aan onder meer zorgprofessionals en zorgorganisaties.

Zlim Mockup tablet

SEO

In nauwe samenwerking met VieDome is de website vernieuwd van stoffig en zakelijk, naar informatief en beeldend. We werken daarbij dagelijks aan de verbeterde vindbaarheid van de diensten en producten en benaderen we de doelgroep actief op social media en in groepen op LinkedIn. Daarnaast publiceren we een maandelijkse nieuwsbrief die verzonden wordt aan diverse doelgroepen. In korte tijd zagen we de vindbaarheid enorm stijgen tot een eerste plaats voor het verpleegoproepsysteem.


Over Zlim

De zorg verandert. Daarmee groeit de behoefte aan nieuwe oplossingen, die de individuele zorgvraag centraal stellen. Slimme technologie die efficiënte zorg mogelijk maakt, met méér aandacht, veiligheid en comfort voor de cliënt. VieDome helpt u en maakt de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en thuiszorg slimmer. Zonder impact op de efficiency, beheersbaarheid en kosten van uw organisatie.

Het resultaat
na 3 maanden

0
0
0
0
0

Partners
bij dit project

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!