Terug naar overzicht

Webdesign

Vincent van Gogh Photo Award

Iedere twee jaar vindt de Vincent van Gogh Photo Award wedstrijd plaats. Deze internationale wedstrijd met jaarlijks vele duizenden inzendingen verdient het natuurlijk om ook visueel te knallen.

Dynamische vormen met een knipoog naar Van Gogh

In het ontwerp hebben we rekening gehouden met de dynamische vormen die Vincent va Gogh ook toepaste in zijn schilderijen. Daarom is er gekozen voor diverse subtiele verwijzingen naar de kunstenaar en zijn kunstvorm.

Volop aandacht voor de prachtige foto's

Natuurlijk draait het bij deze wedstrijd om de foto’s van voorgaande edities en deze krijgen dan ook een prominente plaats op de website. Daarnaast hebben we de routing van de website zo gemaakt dat de deelnemers eenvoudiger door het bestelproces kunnen.

Fotomateriaal verdiend de aandacht (net zoals de snelheid)

In de fotogalerij geven we ruimte aan de foto’s van voorgaande edities. Bezoekers van de website kunnen de foto’s gratis downloaden. De uitdaging zit hem in het feit dat fotomateriaal vaak ten koste gaat van de snelheid van de website. Dit hebben we zoveel mogelijk proberen te voorkomen door foto’s te comprimeren zonder in kwaliteit in te boeten.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com