Terug naar overzicht

Social Media

WE ARE

WE ARE helpt jaarlijks veel mensen om fysiek en mentaal een transformatie door te maken. Personal Trainer Thierry gaat 12 weken aan de slag met zijn doelgroep om een geweldig resultaat te laten zien. Omdat We-Are een nieuwe club geopend heeft in Schijndel zetten wij social ads in om ook potentiele klanten voor die club te bereiken. Daarnaast zit Thierry niet stil met een (zelfhulp) boek en online cursus die ook online gepromoot wordt via de socials.

Over WE ARE

WE ARE – personal training Uden en Schijndel onderscheidt zich door mensen te begeleiden op fysiek en mentaal gebied. Door die krachtige combinatie staan leden straks met meer zelfvertrouwen in hun schoenen dan ooit! Bij WE ARE start iedereen een 12 weken programma tot de ultieme transformatie.

Social Advertising

WE ARE adverteert op Facebook en Instagram en is daardoor zichtbaar in de hele regio Uden en Schijndel. Met overtuigende promovideo’s, pakkende testimonials en toffe actie’s trekt WeAre social media gebruikers van Facebook en Instagram naar de website. De website geeft vervolgens het laatste zetje richting het plannen van een kennismakingsgesprek, bingo!

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com