Terug naar overzicht

Branding Webdesign

Weespersluis

Wanneer een huisarts uit Weespersluis bij jou komt en aangeeft dat water een grote rol speelt in haar leven én in de nieuwe wijk waar de praktijk komt te liggen, weten wij wel wat we moeten doen. De verbinding aangaan met het water.

De essentiële rol van het water

Het water is enorm belangrijk voor de praktijk. Niet alleen in de omgeving, maar ook in het leven van Fleurique (de huisarts). Voor Huisartsenpraktijk Weespersluis gingen wij aan de slag met een logo en huisstijl die aansluiting vindt bij het water. Zo maken we in het logo een subtiele verbinding.

Persoonlijk en toch zakelijk

Voor Huisartsenpraktijk Weespersluis hebben we gekozen voor een zakelijke uitstraling met het blauw gecombineerd met persoonlijke foto’s. Zo zie je direct wie er allemaal werken bij de praktijk en kun je eenvoudig informatie vinden over de praktijk. Wel zo praktisch….

Inschrijven op de website

Niets is zo vervelend als moeten zoeken naar een inschrijfformulier. Dit uitgebreide formulier is duidelijk geplaatst aan de onderkant van de site. Hier kun je direct al je gezinsleden ook inschrijven. Op die manier kunnen nieuwe bewoners van de wijk snel kennis maken met de praktijk en de mensen achter de praktijk.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com