Terug naar overzicht

Design Webdesign

WilNuTaxi

Instappen bij WilNuTaxi is relaxed, gezellig en betrouwbaar. Wij mochten een gloednieuwe website maken die net zo betrouwbaar was en die even lekker navigeert als WilNuTaxi op de weg.

Modern webdesign

WilNuTaxi is een taxibedrijf dat passagiers in Nuenen en omstreken met goede service en persoonlijk contact voorziet van een aangename taxirit. Het bedrijf werd opgericht door Hans Willems, een ervaren en bekende taxichauffeur in de regio. Het zal je dan ook niet verbazen dat de naam WilNuTaxi een samenvoeging is van Willems Nuenen Taxi. We ontwikkelden een splinternieuwe website voorzien van handige tools.

Slimme modules

In de slimme boekingsmodule boek je binnen enkele seconden een rit bij WilNuTaxi en zie je direct wat de taxirit kost. Wil je een rit naar Eindhoven Airport? Dan vraagt de module ook naar je vluchtnummer; zo staat de taxichauffeur altijd op tijd klaar bij de luchthaven! Naast de boekingsmodule vind je op de website formulieren om met Hans samen te werken of om als particulier of bedrijf een offerte aan te vragen. WilNuTaxi heeft nu een complete, razendsnelle en gebruiksvriendelijke website.

Herkenbare huisstijl

Aan welke kleuren denk je als je aan een taxi denkt? Geel en zwart natuurlijk! Deze kleuren komen dan ook overal op de website terug. Door slim gebruik te maken van iconen, opsommingen en call-to-actions navigeer je gemakkelijk van pagina naar pagina. Alles om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken zonder dat het ten koste gaat van de snelheid. WilNuTaxi heeft nu een complete, razendsnelle en gebruiksvriendelijke website!

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com