fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen


Jouw gezonde levensstijl op social media.

Yayot bewijst zich al meerdere jaren door gezondheidscoaching voor ondernemers in zowel Nederland als Zwitserland. Met een uitgekiende methode op basis van MBTI worden ondernemers geholpen om met hun persoonlijkheid als basis weer een balans te vinden in hun leven. Op Facebook en LinkedIn zijn deze ondernemers te vinden en te bereiken met gerichte content en advertising.

Yayot mockup social media

Blogpromotie en social advertising op Facebook en LinkedIn.

In samenwerking met Yayot hebben we ervoor gekozen om de blogs actief te promoten en op zoek te gaan naar de ondernemer die zoekt naar een gezondheidscoach. De kennis van Tanya (Yayot) moet daarbij goed naar voren komen. Daarnaast promoten wij de video’s die gericht zijn op de persoonlijke touch. Op LinkedIn en Facebook maakten we diverse campagnes die getarget werden op de doelgroep en potentiële doelgroep.


Over Yayot

Iedereen verdient de beste versie van zichzelf te worden. Yayot helpt jou daar graag bij. Geen betere motivatie dan persoonlijke motivatie. Dat geldt voor afvallen en gezonder gaan leven.  Tanya, eigenaresse van Yayot, gewichtsconsulent , gecertificeerd MBTI trainer en voorheen intensief pedagogisch gezinsbegeleider te Eindhoven heeft altijd een fascinatie gehad voor voeding en het eet- en leefpatroon van mensen. De kennis en passie die zij inzet om ondernemers te helpen hun leefpatroon te beteren straalt ze enorm uit.

Het resultaat

0
0
0
0

Partners
bij dit project

logo diversity
logo yayot

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!