Terug naar overzicht

Social Media

Yayot

Gezondheidscoaching is enorm populair. Yayot focust zich op de ondernemer die meer tijd voor zichzelf nodig heeft. Op social media gingen wij op zoek naar die ondernemers. Zowel via Facebook als LinkedIn

Jouw gezonde levensstijl op social media

Yayot bewijst zich al meerdere jaren door gezondheidscoaching voor ondernemers in zowel Nederland als Zwitserland. Met een uitgekiende methode op basis van MBTI worden ondernemers geholpen om met hun persoonlijkheid als basis weer een balans te vinden in hun leven. Op Facebook en LinkedIn zijn deze ondernemers te vinden en te bereiken met gerichte content en advertising.

Blogpromotie en social advertising op Facebook en LinkedIn

In samenwerking met Yayot hebben we ervoor gekozen om de blogs actief te promoten en op zoek te gaan naar de ondernemer die zoekt naar een gezondheidscoach. De kennis van Tanya (Yayot) moet daarbij goed naar voren komen. Daarnaast promoten wij de video’s die gericht zijn op de persoonlijke touch. Op LinkedIn en Facebook maakten we diverse campagnes die getarget werden op de doelgroep en potentiële doelgroep.

Over Yayot

Iedereen verdient de beste versie van zichzelf te worden. Yayot helpt jou daar graag bij. Geen betere motivatie dan persoonlijke motivatie. Dat geldt voor afvallen en gezonder gaan leven. Tanya, eigenaresse van Yayot, gewichtsconsulent , gecertificeerd MBTI trainer en voorheen intensief pedagogisch gezinsbegeleider te Eindhoven heeft altijd een fascinatie gehad voor voeding en het eet- en leefpatroon van mensen. De kennis en passie die zij inzet om ondernemers te helpen hun leefpatroon te beteren straalt ze enorm uit.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com