Terug naar overzicht

Online Marketing

Zlim

De Zlim methode bewijst zich al meer dan 30 jaar en met die 30e verjaardag was het tijd voor een complete rebranding van Zlim. Geen witte jassen of zakelijke informatie, maar een frisse en vooral persoonlijke aanpak waarin Zlim trots uitstraalt.

Branding van Zlim, een gezonde levensstijl

Trots op zowel de dames die sporten bij Zlim als de vrouwen die werken bij Zlim. Impact Media Concepts werkt intensief samen met Studio Mengelmoes om de rebranding online vorm te geven en te zorgen dat Zlim een flinke online boost krijgt. Van een vernieuwende website vol beeld en video tot de e-mails en Google Ads campagnes. Bij Zlim komt alles langs!

Succesvolle combinatie van vormgeving, branding, Google en een complete online uitstraling.

In samenwerking met Zlim en Studio Mengelmoes hebben we gekozen voor intensieve online inzet waarbij we de persoonlijke touch bewust overal terug willen laten komen. Dit doen we onder andere door: Google Ads in te zetten voor alle vestigingen en Zlim algemeen. Hiermee wordt de naam van Zlim op zoveel mogelijk plaatsen zichtbaar. Niet alleen op Google, maar ook op social media, Facebook advertising en op banners op diverse websites. Daarnaast is de website vernieuwd en wordt e-mailmarketing volop ingezet om de doelgroep alle aspecten van Zlim te laten zien, sneller een afspraak te maken en inspiratie te bieden.

Wil je weten hoe we door een simpele A/B test gezorgd hebben voor 46% conversiestijging? Ontdek het hier!

Over Zlim

Sporten bij Zlim is aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Bij Zlim is elke vrouw uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Door te Zlimmen ben je fitter en gezonder, maar je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. Dit in combinatie met een individueel voedingsadvies van een gediplomeerde diëtiste en/of gewichtsconsulente, zorgt ervoor dat de kilo’s verdwijnen en je een gezonde levensstijl ontwikkelt.

Onze supervette projecten

Zin om langs te komen voor een kopje koffie?


  • +31(0)40 303 08 89
  • contact@impactmediaconcepts.com