Copywriting

Het schrijven van teksten die perfect aansluiten bij je doelgroep, gaat niet vanzelf. Wij creëren waardevolle en vooral creatieve content die past bij je bedrijf en die jouw doelgroep echt in contact brengen met jou. Met de verrassende content van onze copywriters blijf je je concurrentie voor.

Branding

Strategie

Vormgeving

Social Media Marketing

Webdesign

Met content versterk je de relatie met je doelgroep.

Met uitstekende content versterk je de relatie met je doelgroep en bied je content die echt indruk maakt. Van webteksten tot social media posts en drukwerk. Onze copywriters zorgen voor teksten die perfect aansluiten bij de interesses van de doelgroep. Geen enorme hoeveelheid aan passieve reclame , maar juist zoeken naar de waardevolle content die interactie en een blijvende indruk achterlaat. Dat zorgt ervoor dat je merkreputatie verbeterd en dat de mond-tot-mond reclame toeneemt. Met de juiste content wordt jouw merkwaarde versterkt. Daar doe je het toch voor!

Waardevolle content op de socials.
Wil jij heel graag social media inzetten voor je bedrijf, maar weet je (nog) niet hoe of kost het teveel tijd? Wij nemen het graag voor je over. Met een doordachte social media strategie zorgen we voor een goede inzet van je Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram.  Zo laten we iedere doelgroep kennis maken met jouw bedrijf. Met ieder kanaal op een eigen manier, maar in jouw stijl.

Kei hard
impact maken

Voor minder doen we het niet.
Wel voor steeds meer bedrijven.

1. Advies en strategie

Zonder strategie maakt je content weinig impact. Daarom kijken we wie je doelgroep is, wat je wilt vertellen en hoe we de merkbeleving kunnen verhogen.

2. Doelgroep onderzoek

We zoeken uit wie jouw doelgroep is en wat hen enorm aanspreekt. Daar maken we persona’s van zodat jij weet welke content het beste bij wie past.

3. Zoekwoorden Onderzoek

We zoeken en kiezen de zoekwoorden die aansluiten bij jouw bedrijf, dienst en product, We kijken naar het zoekvolume, concurrentie en de markt.

4. Het schrijven van de copy

Op basis van de gekozen zoekwoorden en de doelgroep schrijven wij de teksten. Dit kan o.a voor website of social media, maar altijd passend bij de gekozen koers.

5. Contentkalender

Samen stellen we de onderwerpen voor de social media kanalen op en wanneer ze geplaatst worden. Zo maken we samen killer-content!

6. Maandelijkse rapportage & Optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.