Terug naar overzicht
  • Sales
  • Sales

Omzet verhogen

Om jouw omzet te verhogen is het belangrijk om nieuwe klanten aan te trekken of meer te investeren in je huidige klantenbestand. Er zijn verschillende manieren om hiervoor te zorgen. Denk aan het versturen van nieuwsbrieven, het inzetten van social media of telefonische acquisitie. Samen met jou gaan we kijken naar welke methodes het beste werken voor jouw bedrijf.

"Bij sales wordt vaak gedacht aan het zo veel mogelijk vertellen over je product om zo meer klanten binnen te halen. Door de toenemende concurrentie heb je meer nodig dan een goed verkooppraatje. Wij kunnen je daar alles over vertellen."

Adviseren en overtuigen

Bij sales is het ontzettend belangrijk om je (potentiële) klant op de juiste manier te adviseren en te overtuigen. We achterhalen de behoefte van de klant en stellen de juiste vragen. Onze specialisten weten precies hoe ze met verschillende soorten klanten om moeten gaan. We voeren een resultaatgericht gesprek om het beste uit jouw sales te halen.

Meer uit je huidige klantenbestand halen

Sales draait niet alleen om het werven van nieuwe klanten, maar ook om het behouden van bestaande klanten. Sterker nog, het is veel goedkoper om meer focus te leggen op je bestaande klanten. Zij hebben al vertrouwen in jouw bedrijf. Aan de hand van data over je huidige klanten weten wij precies waar zij naar op zoek zijn. Zo kunnen we inspelen op hun behoeften. Dat maakt impact.

Onze supervette projecten