Terug naar overzicht
  • Websites en webshops
  • Websites en webshops

Een responsive website, dat maakt impact

Tegenwoordig komt een steeds groter gedeelte van jouw websitebezoekers binnen via smartphone of tablet. Daar houden wij rekening mee in het design. We maken een responsive website waardoor het er op ieder device goed uitziet. Hoe kleiner het scherm wordt, hoe lastiger het is om jouw ‘grote website’ te laten zien. Onze grafisch ontwerpers weten precies hoe ze dit aan moeten pakken. Is jouw website responsive? Dan is dit niet alleen voordelig voor de bezoeker, maar ook voor Google. Jouw website of webshop zal automatisch hoger eindigen in de zoekresultaten van Google.

"Om de klantbeleving te optimaliseren is het ook belangrijk om de snelheid en de veiligheid van je website aan te pakken. Comprimeer je afbeeldingen en schakel niet te veel plug-ins in."

Een betere klantbeleving en verhoogde sales

Wat is precies het doel van jouw website? Wil jij met een professionele website bezoekers écht overhalen om over te gaan tot een aankoop of een contactopname? Of wil jij jouw bezoekers via de website goed kunnen informeren waardoor je een hogere klanttevredenheid realiseert? Wat je doel ook is, wij kunnen je helpen. Samen gaan we voor een betere klantbeleving en verhoogde sales.

Nieuwe website of huidige optimaliseren?

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website? Of moet jouw huidige website geoptimaliseerd worden? Dan kunnen wij jou helpen! We kunnen een nieuwe website maken, maar we kunnen de huidige website ook voor je optimaliseren. We kijken naar waar jouw website nu staat en wat je ermee wil bereiken. We houden rekening met jouw eigen doelen maar ook met de behoefte van de klant. Zo onderscheid jij je van de concurrentie.

Onze supervette projecten